O nama

PagFoto - brend by TJstudio - www.tjstudio.info || urednistvo@pag-foto.info - 091 558 2677

Tko smo?

Mi smo nekolicina amaterskih fotografa sa otoka Paga koji su odlučili svoje radove, iskustva, i sl. Podijeliti sa svima koji imaju slične interese.  Uvjet koji smo si postavili je da fotografije moraju isključivo sadržavati kadrove s temom otoka Paga ili kako mi volimo reći "od Luna do Fortice".

Koji su uvjeti članstva?

Sve je besplatno i na dobrovoljnoj, volonterskoj bazi. Spaja nas ljubav prema objektivu fotografskog aparata. Član može postati svatko (Istra, Slavonija, Zagreb, Rijeka, Split, Zadar, Dubrovnik,.... jednom riječju svi), ali kadrovi kako smo gore naveli moraju biti sa otoka Paga.

Tko stoji iza svega ovoga?

Kompletan projekt pokrenio  je Jure Orlić uz pomoć TJstudia. Također se uključuju profesionalni fotografi koji iza sebe imaju dugogodišnje fotografsko iskustvo.  Njihovo uključivanje PagFoto najavljuje email porukom svoim korisnicima.

Po čemu smo drugačiji?

Većina fotografskih sajtova omogućuje prikazivanje vaših fotografija u moru drugih fotografija koji u većinu slučajeva nisu vezani uz vašu tematiku fotografiranja. Stoga smo se mi ograničili samo na naš otok, koji je uistinu blagodat za početak bavljenja fotografijom, ali i za snimanje izvrsnih te nezaboravnih kadrova. Ostali portali ne nude mogućnost interaktivnog komuniciranja kao ni razmjenu informacija o fotografiji, također učestalo ćemo se truditi organizirati razne izložbe najboljih fotografija u nekom gradu, mjestu ili unutar nekog važnijeg događaja.

Kako se financirate?

Financijske troškove portala PagFoto pokriva isključivo TJstudio. A dodatno se financijski pripomaže putem reklamnog prostora na portalu, Google AdSense sadržaja te posredovanjem u prodaji fotografija. Sav novac koji prikupimo, ulaže se u širenje diskovnog prostora portala, kako bi se mogla proširiti baza fotografija.

Koliko dugo će te držati moje fotke on-line?

Vaše fotografije su u potpunosti zaštićene CopyRight tehnologijom, a rok prikazivanja vaših fotki je neograničen. Što znači da dok god ste voljni držati svoju fotografiju do tada će se ona i nalaziti na serveru unutar vašeg profila.

Podjeli ovo

Istaknute Fotografije

Pogledajte još na PagFoto.info

Udruga Kissa Bošana Tanac Partneri  A GALEBI ČEKAJU, DA I NJIMA ČA DAJU, U RIBARE ONI VIRUJU . .. Veli zaton Između dva Zatona, u Paškim vratima Jedna od mora čišćenje grdobine, (škvajine) Ni za stalka nimam Gušti u buri U sumrak...